Esbjerg og dagligvareindkøb…Hvad sker der?

DSCN6484

Skal vi til at handle i Tyskland en gang om måneden?

Igen lukker en forretning med dagligvarer i Esbjerg. Denne gang i Hjerting. Sidst var det Superbrugsen her i Sædding. Hvad sker der egentlig på dagligvarefronten her i byen? Enten er politikerne helt forkert på den, eller også er de handlende bare ikke dygtige nok til at vurdere, om det er værd at bygge en forretninger op med alle de udgifter og det arbejde, dette medfører?

Jeg frygter fremtiden på ovennævnte front – ikke mindst med tankerne om et center for enden af Kongensgade på jernebaneområdet.  Heldigvis kan jeg bare være neutral i denne debat. På samme tid kan vi/jeg overveje, om der skal indlægges en månedlig tur til den anden side af grænsen, hvor momsen følger behovet for den enkelte varegruppe? Måske en Rømø-Sild-tur med mellemrum?

Esbjergs torv var fyldt med franske fodboldfans fra St. Etienne, da jeg var der sidst på eftermiddagen. Nåede at tælle otte betjente, der var parate til at gribe ind, hvis og hvis?

Kampen i aften mellem Esbjerg FB og St. Etienne? Desværre ender det nok med fransk sejr i sidste ende. En klub, der har 4 gange FC Københavns budget må være stærkere en min favoritby og favoritklub!

Vejret kræver særlig ros i denne tid. Så det er hermed gjort!

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *