Jeg forstår det faktisk ikke. Gør du?

SAM_0337

Ligger venstrefløjens indvandrerpolitik også i ruiner?

Jeg forstår det ganske enkelt ikke mere. Har prøvet på dette i mange år. Faktisk alt for mange. ;-(

Hvorfor er det kun partierne fra midten (og så til højre!) af Socialdemokraterne, der melder meninger og kommentarer – måske endda lovforslag – ud, når der smides sten efter fx busser i en bestemt bydel i Aarhus bare for at tage et enkelt eksempel. Der er i hundredevis af sådanne flere på listen?

Hvis venstrefløjen konfronteres med de daglige hændelser en meget sjælden gang af en journalist, så er stenkastene den tidligere regering skyld, fordi den ikke bevilgede penge nok til det sociale arbejde (det efterhånden bundløse kar!), bedre boliger og frem for alt ikke sørgede for arbejde til stenkasterne. Hvem mon vil ansætte stenkastere?

Det er bare så trist og frustrerende dag ud dag ind at skulle leve i et samfund, hvor den ene og den anden kind hele tiden skal vendes til, så slagene kan ramme, uden der bliver sagt STOP og gjort noget for at standse udviklingen!

Alligevel tillader venstrefløjen eskaleringen uden at ville gøre noget. Her drejer det sig mest om at kræve ministre i samfund, så partiernes Barbie Dolls kan profilere sig, medens de ældre “ypperstepræster” sidder i baggrunden og skriver replikkerne.

Medens alt dette sker, så kæmper danske soldater med livet som indsats rundt i verden.

Hvad har de efterhånden at komme hjem til?

Var det det samfund, de skulle kæmpe for?

Vinterdepression?

Nej! Overhovedet ikke! Jeg er bare sur over den måde, mange behandler mit dejlige lille land, der giver frihed og hjælp til så mange, der desværre ikke skønner på dette!

Lad mig få en kop kaffe! Stærk kaffe!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *