Sydenergisk talentjagt med perspektiver

Kloge hoveder søges til Kjersing!
SE´s hovedkvarter for snart to år siden – uden vinduer!

Sydenergi indbyder til ekstraordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 24. juni 2014 i Vojens. Bestyrelsen for Sydenergis Vækstpulje skal vælges blandt de fremmødte. Vedtægterne er meget spændende.

De er fyldt med muligheder for at igangsætte, støtte og fastholde for eksempel den store talentmasse af unge, der vitterlig findes i regionen.

Mange af dem søger per tradition videre til de helt store universitetsbyer for at læse og bosætte sig. Med andre ord: ”De er ”tabt” for landsdelen, hvor de kommer fra!”

Onsdag den 27. juni 2012 startede Syddansk Vækstforum under Region Syddanmark sin store satsning med at sætte fokus på talenter, da der blev afholdt Kick-Off Konference i Spinderihallerne i Vejle. Med talentsatsningen satser Syddansk Vækstforum på tiltrækning og opkvalificering af talenter nationalt og internationalt.

Hvis SE -Vækstpuljearbejdet kan finde ind i et samarbejde med Syddansk Vækstforum på netop talentsøgning og talentudvikling, så vil meget være nået i den rigtige retning, nemlig: VÆKST til gavn for SE og for Region Syddanmark!

Jeg glæder mig til at kunne få lov til at komme med konkrete tiltag, der giver en synergieffekt de to Vækst-drivere imellem, hvis jeg bliver valgt den 24. juni på en VM-fodboldaften, hvor Italien møder Uruguay kl.18.00 i byen Natal i Brasilien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *