Jeg var i Tidende i morges..

Sådan så det danske fodboldlandshold ud i aftes. Stor bold/store støvler/stor skuffelse!
Godt, at bolden stadig er rund!

Notits fra Jydske Vestkysten skrevet af journalist Preben Nielsen ( Penni)

Ole Jacobsen: Et EfB-hold med energi og fightervilje
OLE JACOBSEN: ESBJERG KNIBER SIG MED I MESTERSKABSSPILLET.


ESBJERG: Ole Jacobsen, 71 år, tidligere lærer, badmintontræner, regionsrådspolitiker og formand for Dansk Idræts-Forbund i Ribe Amt:


– Under ledelse af Colin Todd forventer jeg i denne sæson at se et helt anderledes Esbjerg-hold, som viser energi, fightervilje og evnen til at komme tilbage. Når jeg har været til møder rundt omkring i landet, har jeg i de sidste par år fået mange hentydninger om fodbolden i Esbjerg, for sandheden er jo næsten den, at går det godt for fodbolden i EfB, går det også godt for byen.


– Kigger jeg i krystalkuglen, ser jeg, at Esbjerg i allersidste kamp kniber sig med i mesterskabsspillet og dermed slutter i top-seks. Colin Todd vil simpelt hen ikke finde sig i, at klubben ikke kommer med i mesterskabsspillet, men jeg er også overbevist om, at han som træner vil formå at flytte noget.

I den nye sæson forventer jeg mig meget af Casper Nielsen, hvis hans fysik ellers holder til det. Det undrer mig, at EfB har så mange skadede spillere. Træner de for hårdt eller for dårligt?

I øvrigt får klubben alt for lidt ud af de mange unge talenter, som dygtige trænere udvikler. Mange af dem bliver bare sendt videre til andre klubber eller kommer ikke op på superligaholdet. Hvad er det, der går galt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *