The show must go on!

Der var god gang i oddset i dag.
Bolden ruller for EFB i Superligaen – endnu!

De bedste spillere på EFBs Superligahold rejser hver eneste gang, de har præsteret flot over en kortere eller længere periode. Sådan er livet i Lidenlund (læs: Esbjerg). Nu er der taget hul på endnu en “udvandring”, der sikkert kommer til at omfatte 2 -3 spillere, når det berømte “transfervindue” lukker i denne omgang.

Vi har levet med dette, siden professionel fodbold blev indført i Danmark. Tidligere (i amatørtiden) røg Esbjergs spillere til Sverige og England (Hull) Viggo Jensen.  Skotland (Jens Pedersen og Carl Bertelsen?). Jeg har glemt nogle, men det bliver jeg sikkert mindet om ved lejlighed.

Fantastisk som nye dygtige spillere på kort tid får mig til at “glemme” udvandrerne. Sådan er livet. Du fylder ikke mere end ringen, du kan lave i vandet med din finger. Når du tager fingeren op igen, er ringen væk på kort tid!

Nu glæder jeg mig til at se, hvem der skal træde i karakter som afløsere?

I dag har vi været i Ho og i Vejers. Begge lokaliteter er lige nu “tyske landsbyer” målt ud fra nummerpladerne på bilerne, der er parkeret uden for sommerhusene. Vi var begge steder for at se på garn til strikkehyggen i de lange efterårsaftener/vinteraftener.

Nu kommer Fanø Strikkefestival snart, så går det helt amok med strikkepindene!

Rolig nu! Jeg strikker ikke selv. Er blot sponsor og tilskuer på samme tid til fruens “kunstværker”!

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *