Regnvejr, hvor bygerne afløses af regn osv…

DSCN6824

I Wernigerode i Harzen regnede det også næsten hele sidste uge!

Jeg ved ikke, hvordan du har det med regnvejr og regnbuer. Nu har jeg snart fået rigeligt med den våde velsignelse for oven. Nå!  Gider ikke pære mere til vejret. Nu glæder jeg mig til et godt foredrag i aften i Esbjergs Musikhus. Jo! Jeg vender tilbage til, hvad det foredrag drejer sig om.

Forventningens glæde er altid stor hos mig. Sidste gang, til foredrag samme sted, var det Peter A. G. fra hedengangne GNAGS, der fortalte om sit liv fra Skjern til København over Århus osv. Fantastisk spændende at lytte til ham.

Fodbold i aften? Det siger du ikke? Går jeg glip af noget, når FCK skal spille mod Juventus? Tror det næppe. Juventus-spillerne kommer sikkert med deres kam i strømpeskafterne velvidende, at FCK ligger lavt i den danske Superliga. Blå mærker får de sikkert heller ikke med hjem til Torino.

Tænker lige tilbage til mit besøg på FIAT-fabrikken i Torino for fem år siden, hvor jeg kom til at spørge nogle arbejdere, om de  var Juventus-Fans? Det skulle jeg ikke have gjort. De markerede meget kraftigt, at de sandelig var TORINO-Fans og altid havde været dette!

NB: Esbjerg FB spiller i morgen aften i Belgien (Liege!) Passer det ikke? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *