Sydenergiske kommentarer fra vandkanten ved Ho Bugt

DSCN5102

Dengang byggede Sydenergi stadig. Nu er der over 400 personer indendørs hver dag – uden overtøj!

Dialogmøder giver god energi og masser af inspiration

Ole Jacobsen er 68 år, og er pensioneret lærer fra Ådalskolen i Esbjerg, og bor til dagligt i Sædding.

Ole Jacobsen er en meget aktiv mand, og udover sin repræsentantskabspost sidder han i Sædding-Fovrfeld Lokalråd og TV Syds Fondsbestyrelse. Han er også en ivrig blogger med interesser i både politik, fitness, kunst, musik og sport. Ole Jacobsen har været med i Repræsentantskabet siden 2004, og fortæller her hvorfor:

Det skyldes kort sagt min medfødte nysgerrighed, og min lyst til deltagelse i et forpligtende energifællesskab. Desuden er det vigtigt for mig at have medbestemmelse i en ”sydenergisk” fremtid, som jeg ønsker at leve i. Min mærkesag er at fastholde strøm som SE’s kerneydelse – gennem udvikling og nytænkning, men samtidig brænder jeg både for den bæredygtige udvikling og fiberudrulningen

Ikke bare en ukritisk lemming

Ole Jacobsen er ikke en mand, der sidder tavst på bagerste række, når der er møder. Han fortæller:

Jeg mener, at vi som medlemmer i Repræsentantskabet ikke skal være en stopklods for den dynamik, der ligger indbygget i SE’s ledelse og medarbejdere. Men på den anden side skal vi heller ikke bare være ukritiske lemminger, der bare følger strømmen. Tværtimod!

Brug stemmen – og stemmesedlen

Ole Jacobsen fortæller, at møderne i SE-regi giver god energi og inspiration, og han anbefaler derfor andre borgere til at bruge deres stemme i debatten, han fortæller:

Hvis jeg skal anbefale andre at stille op, så skal det være, fordi de ønsker at få viden og information om den energisektor, der berører os alle. Og for at få medbestemmelse via egen stemme og stemmeseddel. Jeg vil især fremhæve dialogmøderne som et sted, hvor der er god stemning, og hvor man bliver udfordret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *