600 blogs i dag…? Hvor blev tiden af?

i_2013102209051272

600 blogs skal fejres med lidt ost og vin!

Hjemmesiden har været udsat for mange meninger og fortolkninger siden starten for “600 blogs siden”!

I dag aflyste vi en tur til Silkeborg, fordi vejrudsigten meldte regn og kuling over området. Hvad skete der? En dejlig dag med fint vejr og solen, der tittede frem her sidst på eftermiddagen.

Lidt ærgerligt med Silkeborg-aflysningen, fordi byen i høj grad er et besøg værd på alle årstider. De sidste fire gange har det regnet, medens vi besøgte byen. Derfor beslutningen allerede i aftes. IKKE SILKEBORG fredag!

Nå! Dagen er blevet brugt til rengøring og forberedelse af kurset på søndag fra 08.00 til 19.00 i Odense. Har kørt dette kursus siden 1977. Alligevel har jeg stor respekt for hver eneste nye opgave, fordi kursisterne (søndag: Dansk Amerikansk Fodbold) hver gang er helt forskellige fra sidste kursus for en måned siden (Dansk Dart Union) i Kolding.

Lørdag – i morgen skal der slappes af, hvis det er en betegnelse for at overvære Esbjerg SG´s to kampe for overlevelse i Badminton Danmarks 2. division og Danmarksserie Vest. Taber begge holdene, rykker de ned i 3. division og Jyllandsserien.  Måtte dette ikke ske! København BK og Korup er modstanderholdene.

Nu skal de 600-gange-blogs fejres lidt under hyggelige former, som du kan se på billedet!

God fredag aften med eller uden X-Factor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *