Vælges til “noget”..?

image

Meget spændende bog! Køb den, og bliv lidt klogere, hvis det er muligt? 😉

Med alderen tænker jeg ofte på de gange i livet, hvor jeg har stået i en situation, hvor jeg skal vælge at lade mig vælge til noget eller ej?

Den situation kommer med skiftende mellemrum. Når man har nået min alder, så er der mange, der gerne vil “vælge” ens arbejdskraft, fantasi og humør (;-)for en kortere eller længere periode. Hvorfor?

Jeg er “gratis”! Ikke noget med løn, pension, kurser, barns første-anden sygedag og omsorgsdage mv. Jeg kommer til tiden, (som jeg jo anses for at have en masse af?) Går sidst, når flaget er taget ned. (Jeg forventes jo at kunne sove længe næste morgen?).

Igen i dag står jeg i den situation, hvor jeg gerne vil lade mig vælge. Jeg behøver ikke et honorar. Det at være med er det vigtigste for mig ved dette mulige valg. Hvem er jeg op imod? Tunge drenge, der samler på lønnede poster overalt, hvor dette er muligt.

De “bestyrelsespostjægere” er kendetegnet ved fast arbejde (normalt en ledende stilling med høj løn!), politiske poster, bestyrelsesposter osv. osv. Alligevel er de umættelige, når der er PENGE i det! Der er slet ingen grænser for, hvad de tilbyder op til valget, hvorefter de desværre ikke kan komme til alle møder, som de er valgt til. Det gør heller ikke noget. Honoraret kommer jo for det meste alligevel!!

…..

Grunden til billedet af bogen over teksten? De unge gider ikke lade sig vælge til noget, der forpligter ud over nuét – penge eller ej. Gad vide, om vi ikke nok skal få den lært ovenstående livslektie, når de bliver lidt ældre?

Ved godt, at det normalt er frivilligt at stille op til et valg! Også i dag!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *