Ishockeyisvaffel? Kom nu med den “vaffel”!

Ishockey - verdens hurtigste spil!
Ishockey – verdens hurtigste spil – også i Esbjerg hos de danske mestre!

En dejlig “vaffel” i hånden med det hele!isvaffel

Pludselig kom jeg i tanke om nedenstående:

Esbjergs danske ishockeymestre fortjener at få en opdateret arena. Hvordan? Økonomi? Hvornår? Ja! Spørgsmålene er mange, hvis jeg drister mig til at fremføre disse tanker.

Pengene? Kunne og burde måske/nok tages fra den planlagte cykelbrosti over jernbanen, der ser ud til at blive en økonomisk møllesten om halsen på Esbjerg Kommune. Næste budgetforlig i Byrådet slipper ikke uden om den diskussion. Hvad mon Esbjergs befolkning helst vil have, hvis det kom til en afstemning?

Svar selv på det! Jeg tror, det bliver en ny ishockeyarena! Fodbold og håndbold har topfaciliteter. Hvorfor så ikke også ishockey, der i sandhed har givet kommunen branding for mange penge!

Hvad kunne man ellers gøre? Læg en ishockeybane ind under gulvet på Blue Water Dokken. Den praksis har jeg set i Hamborg i Color Line Arena. Håndbold den ene dag. Ishockey den næste. Plads til 15000 tilskuere.  

Det er ikke flere pladser, jeg er ude efter i Blue Water Dokken. Det er siddepladser og service som fx. i Vojens hos SønderjyskE.

Hvornår skulle en sådan hal stå klar? 1. januar 2018 til slutspillet lidt senere det Herrens år.

Og så er den vaffel næsten smeltet ned ad hånden på mig af bare forventningsglæde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *